+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

FELIPE VI-THEATER

Toon "de eeuwige band van kapiteinvergif"

'De eeuwige band van Captain Veneno' herinnert zich Juan Carlos Aragón in het Estepona Auditorium

De groep, onder leiding van Javier Bohórquez, zingt aanstaande vrijdag 16 april om 20.00 uur de bloemlezing van Juan Carlos Aragón.

De groep 'La Eterna Banda del Capitán Veneno' zal aanstaande vrijdag 16 april om 20.00 uur optreden in het Felipe VI Auditorium, een bloemlezing ter ere van de Cádiz-auteur Juan Carlos Aragón, een van de grote namen van Carnaval.

Toen deze groep werd opgericht, vijf jaar geleden, was de naam waarmee ze werd gedoopt die van 'Volgers van La Comparsa de Juan Carlos Aragón', maar na de dood van de auteur van Cadiz op 17 mei 2019, hebben de leden van zijn comparsa Gevangen door hun onafscheidelijke Javier Bohórquez, dachten ze erover om de naam te veranderen en niet deel te nemen aan de officiële wedstrijd van het Carnaval van Cádiz 2020. Ze besloten echter hun nalatenschap voort te zetten en deze groep op te richten.

'La Eterna Banda del Capitán Veneno ' zal een bloemlezing brengen van het onsterfelijke werk van Juan Carlos Aragón, waarin de beste nummers worden besproken die deze auteur heeft nagelaten voor zijn onuitwisbare herinnering. Zo zal het repertoire mythische liederen bevatten uit '' La Gaditanissima '', '' Los Mafios '', '' Los Peregrinos '', 'Los Millonarios', '' Los Ladrones '', '' Araka la Kana '', 'De gevallen engelen' of 'La Serenissima', onder andere groepen, grote figuren van het carnaval in Cádiz.

Tickets hebben een enkele prijs van 20 euro en zijn al te koop op foreveridadeventos.com

Prijs: € 20