+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Fotografische expo "wat mijn ogen zien"

Tentoonstelling van foto's 'What my eyes see', door Vivienne Whiffen, in het Casa de Las Tejerinas

De opening van de tentoonstelling vindt aanstaande maandag 5 april om 18.00 uur plaats en is te bezoeken tot 15 april 2021

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat kamer 1 van het Casa de Las Tejerinas, gelegen aan de Plaza de las Flores, vanaf aanstaande maandag 5 april om 18:00 uur de fototentoonstelling 'What my eyes see' van Vivienne zal hosten. Whiffen.

De tentoonstelling bestaat uit in totaal 50 fotografische werken in kleur en zwart-wit en is gratis te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur.

Vivienne Frances Whiffen . Ze is geboren in Engeland en heeft een groot deel van haar leven in Spanje doorgebracht, waar ze in 1963 voor het eerst aankwam. Ze heeft 25 jaar in de naburige stad Gaucín gewoond en woont momenteel weer in Estepona, waar ze in de afgelopen decennia al was. van de jaren '70 en '80 werkzaam als leraar Engels, naast het runnen van een klein restaurant in de oude stad.

Ze studeerde fotografie aan een kunstacademie in Engeland en werkte jarenlang in zwart-wit, al kreeg ze steeds meer interesse in kleur, ook voor onderwerpen die traditioneel in zwart-wit werden gedaan, zoals documentaire fotografie.

De laatste tijd haalt hij veel van zijn inspiratie uit de schilderkunst, zowel in kunstmusea als online, waar hij afbeeldingen vindt. Deze tentoonstelling is een retrospectieve tentoonstelling en bevat veel foto's van Estepona en zijn reizen; Tot voor kort bracht hij enkele maanden per jaar op zijn boot door, samen met zijn partner en hun hond door de kanalen van Frankrijk, Nederland, Duitsland en België.

Prijs: € 0