+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

PATER MANUEL CULTUREEL CENTRUM

Bioscoop club "patiã‹nten"

De Cine-Club vertoont de Franse komedie 'Patients' in het Cultureel Centrum Padre Manuel

Aanstaande donderdag 15 april om 19.30 uur, met gratis toegang

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de Cine-Club van de gemeentelijke delegatie van Cultuur de lentecyclus zal beginnen met de vertoning van de film 'Patients' (2016), een Franse dramatische komedie gebaseerd op het boek van de beroemde componist en slam-dichter Grand Corps Malade. De film vertelt over zijn revalidatie na het ongeval in zijn jeugd, toen hij in een onvoldoende gevuld zwembad duikt.

In de film, geregisseerd door Grand Corps Malade en Mehdi Idir, spelen onder meer Pablo Pauly, Soufiane Guerrab, Moussa Mansaly, Nailia Harzoune en Yannick Renier.

De vertoning vindt plaats aanstaande donderdag 15 april om 19.30 uur in het Cultureel Centrum Padre Manuel. De film wordt uitgezonden in de originele versie in het Frans met ondertitels in het Spaans, aangezien het een activiteit is die wordt georganiseerd in samenwerking met de Franse Alliantie van Malaga.

De toegang is gratis totdat de capaciteit is voltooid, die wordt beperkt om te voldoen aan de maatregelen van de gezondheidsautoriteiten.

Synopsis: "Je moet beginnen te begrijpen dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn als voorheen." Benjamin, een 20-jarige sportman, opent zijn ogen in het ziekenhuis; Hij is net geopereerd nadat hij in een onvoldoende gevuld zwembad had gedoken. Het ongeval heeft zijn baarmoederhals aangetast en Benjamin is verlamd, opgesloten in een bed, met onzekere mogelijkheden om gevoel en mobiliteit te herwinnen. Een wreed ongeluk gebeurde tijdens zijn jeugd echt met de beroemde componist en slam-dichter Grand Corps Malade, die zijn rehabilitatie vertelt in een boek dat hij nu op het grote scherm heeft gebracht.

Prijs: € 0