+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

ROUTE VASTGESTELD

Dansseizoen - zomer 2022

De gemeenteraad programmeert dansshows voor zomeravonden.

Parque El Calvario, Plaza Antonia Guerrero en Plaza del Reloj zijn de danspodia voor de optredens op dinsdag.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat verschillende openbare ruimtes, zoals Parque El Calvario, Plaza Antonia Guerrero en Plaza del Reloj, de hele zomer het toneel zullen zijn voor dansvoorstellingen van dansstudenten, voornamelijk van de verschillende gemeentelijke academies in de Padre Manuel Cultureel Centrum, ingekaderd in het programma 'Culturele Zomer 2022', met tal van activiteiten gericht op alle soorten publiek.

De voorstellingen, gratis toegankelijk, zijn als volgt:

Dinsdag 19 juli om 21.30 uur op de Plaza Antonia Guerrero. Flamencoshow door de leerlingen van de Escuela de la Peña Flamenca de Estepona, onder leiding van respectievelijk de dans- en gitaarleraren Antonio Trujillo en José Fernández.

Dinsdag 26 juli om 21.30 uur op de Plaza Antonia Guerrero. Optreden door de Spaanse Dans- en Flamencoklas van de Cultuurdelegatie, onder leiding van Lourdes Barrientos, en de Flamenco en Moderne Dansklas van de Flamencoschool van Andalusië (EFA), waarvan het hoofdkantoor de directeur van Lourdes Bazán is.

Dinsdag 26 juli om 21.30 uur in de Plaza del Reloj. De MT Dansschool, onder leiding van Martina Tessaro, presenteert een moderne dansshow met lyrische delen, Latijnse invloeden, klassieke techniek met elementen van Spaanse dans.

Dinsdag 2 augustus om 21.30 uur in El Calvario Park. Optreden door de Spaanse Dans- en Flamencoklas van de Cultuurdelegatie, onder leiding van Eva Alarcón.

Dinsdag 9 augustus om 21.30 uur op de Plaza Antonia Guerrero. Prestaties door de studenten van de Ballroom Dance, Cabaret en Oriental Dance Classroom van de Cultuurdelegatie, onder leiding van Mariví Rodríguez, en de groep Moderne Dans en Flamenco, met Claudia Ramírez “La Marivilla”.

Dinsdag 16 augustus om 21.30 uur in El Calvario Park. Optreden van de studenten van de “=ES” (Equals) Dance Therapy Workshop van de Social Services and Social Integration delegatie, geleid door Inmaculada Chacón.

Dinsdag 23 augustus om 21.30 uur op de Plaza Antonia Guerrero. Optreden van de Moderne en Acrobatische Dansgroep van Laura en Sara Perea.

Dinsdag 30 augustus om 21.30 uur op de Plaza Antonia Guerrero. Choreografische tentoonstelling van Flamenco, Spaanse Klassieken, Moderne Dans, Klassiek Ballet... van de dansstudio "La Milana", geregisseerd door danseres en zangeres Gemma Sánchez.

Prijs: € 0