+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Expo "de kaart van mijn vleugels" door cristina harillo

In Casa de las Tejerinas wordt de gemengde tentoonstelling 'The map of my wings' van Cristina Harillo . gehouden

De opening van de tentoonstelling is aanstaande donderdag 4, om 18:00 uur, en is gratis te bezoeken t/m 17 augustus

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat in zaal 1 van het Casa de Las Tejerinas, gelegen aan de Plaza de las Flores, vanaf aanstaande donderdag 4 augustus om 18:00 uur een nieuwe tentoonstelling van schilderijen en beeldhouwwerken van de kunstenaar zal plaatsvinden. bekend als "de schilder van de vleugels".

De tentoonstelling is getiteld 'De kaart van mijn vleugels' en bestaat uit zijn nieuwste picturale werken, evenals een lijst van eerdere werken die een dialoog onderhouden met de huidige, naast enkele van zijn sculpturale creaties. Het is te bezoeken tot 17 augustus, van dinsdag tot vrijdag, van 9.00 tot 20.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur, met gratis toegang.

Cristina Harillo Muñoz werd geboren in Ceuta, maar verhuisde op zeer jonge leeftijd naar Algeciras, een stad waar ze haar werk als schilder en plastische creatieveling ontwikkelde.

Hij kreeg een aantal jaren masterclasses van de professor in de schone kunsten en kunstenaar D. Juan Zahara. Onder zijn werken valt op dat hij de wedstrijd heeft gewonnen die is georganiseerd door het Conservatorium van La Línea de la Concepción, om het officiële logo te ontwerpen, evenals de poster voor de eerste Flamenco-modeshow in Campo de Gibraltar, of het logo van de Virgin Band of de palm van Algeciras. Ook opmerkelijk zijn zijn werk bij het ontwerpen van sieraden en zijn samenwerking met verschillende maatschappelijke organisaties, zoals onder andere de Spaanse Vereniging tegen Kanker.

Zijn werk is normaal gesproken gebaseerd op grootformaat werken, gemaakt met gemengde technieken op hout. Hij creëerde een reeks werken rond het thema vleugels, waarbij de constructie van kleuren even belangrijk is als de texturen. Zij zijn degenen die haar bekend hebben gemaakt als de "schilder van vleugels". Met deze serie exposeerde hij in het Cruz Herrera Museum in La Línea de la Concepción, in het Casa de Las Tejerinas in Estepona en in de Cajasur Exhibition Hall in Algeciras. Met hetzelfde thema heeft hij een muurschildering gemaakt in Algeciras.

Tegelijkertijd heeft hij een nieuwe reeks abstracte werken ontwikkeld, het resultaat van experimenten met andere materialen en zijn artistieke en professionele ontwikkeling, die hij "My Paradises" heeft genoemd en die een dialoog onderhoudt met zijn "vleugels", die heb galerieën bezocht in verschillende gemeenten. .

Prijs: € 0