+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

PROMENADE

Boekenbeurs in de zomer 2022

De XXVII Book Fair organiseert in augustus de presentatie van de nieuwe literaire werken van Javier González Valdearcos en Estefanía Torres

De Zomerboekenbeurs in Estepona begon op woensdag 20 juli en zal tot 11 september op de Paseo Marítimo blijven, met openingstijden van 11:00 uur tot 14:30 uur en van 19:00 uur tot middernacht.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de schrijver uit Zaragoza, Javier González Valdearcos, aanstaande donderdag 11 augustus exemplaren zal signeren van zijn boek over respect voor voorouders, 'La Reliquia de Cheyenne', het tweede deel van de trilogie 'Hijos del Lobo'. , om 21:00 uur, op de XXVII Summer Book Fair op de Paseo Marítimo.

Javier, een groot bewonderaar van uiteenlopende auteurs als Jack London, Kathleen O'Neil Gear, Ken Follet, Harlan Coben of Dean Koontz, besloot zijn droom tot leven te brengen en schreef zijn eerste film: 'La Aurora Sioux', de eerste titel van de trilogie, die zal eindigen met 'El Fuego Pawnee'.

Evenzo signeert schrijfster Estefanía Torres op donderdag 25 augustus om 21:00 uur exemplaren van haar boek 'Alumbramiento'. De auteur, geboren in La Línea de la Concepción, Cádiz, in 1983, heeft haar hele leven tussen Fuengirola en Casares, waar ze momenteel woont, gewoond, en werkt als technicus voor computersysteembeheer bij een openbaar bestuur. 'Alumbramiento' is zijn eerste gepubliceerde werk; zoals ze het definieert, is het "een oefening in emotionele kalligrafie" over de geboorte van haar zoon.

De XXVII Summer Book Fair, georganiseerd door het bedrijf 'Urbano Libros', in samenwerking met de gemeentelijke delegatie van Cultuur van de gemeenteraad van Estepona, begon op 20 juli met de hulp van de schrijver Juan Gaitán, die 'Blue Animal' presenteerde, een boek dat een reeks gedichten verzamelt waarin de auteur stilstaat bij het poëtische feit zelf, de zoektocht naar het gedicht, de relatie met stilte, met het woord en met schrijven. De auteur uit Malaga werd vergezeld door zijn dochter, de filosofiedocent María Gaitán, die ook de gedichtenbundel 'Memorandum' presenteerde.

De Boekenbeurs blijft open tot 11 september, met duizenden titels van alle stijlen die voor boekenliefhebbers beschikbaar zullen zijn tegen zeer betaalbare prijzen, van 11.00 tot 14.30 uur en van 19.00 tot 12.00 uur. :00 uur.

Prijs: € 0