+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

PATER MANUEL CULTUREEL CENTRUM

Fabel van "de drie kleine varkentjes en de grote wolf"

Het Universal Drama Center presenteert de fabel van 'De drie kleine biggetjes en de grote boze wolf' in het Padre Manuel Cultureel Centrum

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 3 mei om 18.00 uur.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat het Universal Dramatic Centre aanstaande vrijdag 3 mei om 18.00 uur in het Padre Manuel Cultureel Centrum 'The Three Little Pigs and the Big Bad Wolf' zal presenteren, een muzikale productie van kinder- en familietheater. .

De nieuwe universele fabel van 'De Drie Kleine Varkens en de Grote Boze Wolf' vertelt het verhaal van Gordi, Suspiro en Complaint, drie kleine varkensbroers die gelukkig samenleven in hun dorp totdat ze ten prooi vallen aan de gevreesde Grote Boze Wolf, die om hun smaakpapillen te verrassen met een voortreffelijk speenvarkensbanket met fijne kruiden.

Groei en verbetering als individu, respect in interpersoonlijke relaties en met het gezin, gezinseenheid, doorzettingsvermogen en discipline, het belang van genegenheid, goed onderwijs en liefde als communicatiemiddel voor onderwijs, zullen waarden zijn die zeer aanwezig en ontwikkeld zijn in de nieuwe wereld. universele fabel van 'De drie biggetjes'.

RJ de Ronda tekent het auteurschap van deze nieuwe versie met een universeel, grensoverschrijdend en absoluut eigentijds karakter. Wat zal er met elk van deze huizen gebeuren? Zal de gevreesde Grote Boze Wolf erin slagen zijn maag te vullen door op de Drie Kleine Varkens te jagen? Wat als de kinderen geloofden dat dankzij hun liefde zelfs de gevreesde Grote Boze Wolf een volwaardig wezen kon worden? van vriendelijkheid? Wat zal er gebeuren met de gevreesde grote boze wolf?

Kaartverkoop via centrodramaticouniversal.com, giglon.com en aan de kassa vanaf een uur voor de voorstelling.

Prijs: RAADPLEEG €