+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

GEANNULEERD

Pilgrimage geannuleerd ter eer van de beschermer san isidro labrador

Cancelada viert zijn traditionele pelgrimstocht ter ere van de beschermheer San Isidro Labrador

Het vindt plaats op 1 mei en omvat de begeleiding van een fanfare en de muzikale uitvoering van 'Malacai'

De loco-burgemeester van Extrarradio, Begoña Ortiz, en de voorzitter van de Vereniging van Gelovigen van San Isidro Labrador de Cancelada, Miguel Ángel Fernández, hebben vandaag ter ere van de bedevaart die op woensdag 1 mei in deze wijk van Estepona zal plaatsvinden, de pelgrimstocht gepresenteerd die op woensdag 1 mei in deze wijk van Estepona zal worden gehouden. van het Estepona-patroon.

Deze dag begint met het luiden van de klokken die het festival aankondigen en met een parade van de fanfare 'Los Pintores'. Om 9.30 uur wordt er een mis gevierd in de kerk van de Purísimo Corazón de María, waaraan het Rocío-koor 'Son y Sal' zal deelnemen.

Vervolgens vindt de processie van de patroonheilige plaats, die op pelgrimstocht vertrekt naar de rivier de Guadalmansa en wordt begeleid door de Sevilliaanse fanfare 'Los Pintores'. Daarnaast wordt de feestmiddag opgeluisterd door het muzikale duo 'Malacai'.

Rond 20.00 uur eindigen de evenementen met de populaire receptie van de patroonheilige San Isidro Labrador in de tuinen van de parochie Santísimo Corazón de María.

Naast de dag van de bedevaart wordt er een reeks eerdere evenementen gehouden die morgen, 25 april, beginnen met een Triduum ter ere van de Beschermheer. Ook zullen op dinsdag 30 april het José Vázquez Espinosa-plein en de Corazón de María-straat versierd zijn met palmen.

Prijs: € 0