+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

STADHUIS VAN ESTEPONA

Inschrijving "xxvi villa de estepona triatlon"

De inschrijvingsperiode is open voor deelname aan de XXVI 'Villa de Estepona' Triatlon, waaraan naar verwachting ongeveer 300 atleten zullen deelnemen

De test, een van de oudste in Andalusië, en die wordt gescoord voor het XXIV Provinciaal Triatloncircuit van Málaga, wordt gehouden op 16 juni.

Het raadslid van de sportdelegatie, Luis Gil en de voorzitter van de Estepona Triathlon Club, Pablo Vázquez, hebben vandaag aangekondigd dat de deadline voor deelname aan de XXVI 'Villa de Estepona' Triathlon is geopend, die zal plaatsvinden in de stad op 16 juni en zal naar verwachting ongeveer 300 atleten samenbrengen.

De gemeenteambtenaar heeft verklaard dat deze competitie, die een van de oudste in Andalusië is, een klassieker van de lokale sporten is geworden en een evenement dat je niet mag missen voor professionele en amateursporters.

Bovendien bedankte de burgemeester de organisatie en alle vrijwilligers voor het geweldige werk dat ze elke editie doen om de deelnemers aan elk van de tests te coördineren en het mogelijk te maken dat deze activiteit het grote succes van deelname kent dat jaar na jaar wordt behaald.

Pablo Vázquez van zijn kant heeft gemeld dat de competitie die meetelt voor het XXIV Provinciaal Triatloncircuit van Málaga openstaat voor zowel gefedereerde als niet-gefedereerde leden van deze sport. Daarnaast legde hij uit dat registratie online kan worden gedaan via de website www.triatlonandalucia.org (of rechtstreeks via de volgende link: https://triatlonandalucia.org/competicones/xxvi-triatlon-villa-de-estepona/).

De deadline blijft open tot maandag 10 juni om 23.59 uur. De registratieprijs bedraagt 30 euro voor federatieve leden en 37 euro voor niet-federale leden, zoals vastgelegd op de registratiepagina van de Andalusische Federatie.

De competitie wordt gehouden in de sprintmodus. Op deze manier moeten de deelnemers een afstand van 750 meter zwemmen, een test die zal plaatsvinden op het strand van La Rada en zal starten vanaf het Diario ABC-plein. Daarna wordt er een stedelijk fietscircuit van 20 kilometer aangelegd en als afsluiting zullen de atleten een hardloopwedstrijd van 5 kilometer door het stedelijk gebied van Estepona uitvoeren.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen naar 639 616571 of schrijven naar inscriptions@triatlonandalucia.org.

De XXVI 'Villa de Estepona'-triatlon wordt gezamenlijk georganiseerd door de provinciale raad van Malaga, de gemeenteraad van Estepona en de Estepona Triathlon Sports Club, met deelname van de Andalusische Triatlonfederatie (Malagueña-delegatie) als de entiteit die de toevertrouwde diensten levert.

Prijs: Tussen €30 en €37