+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Expo schilderijen door silvia romero

De Malaga-kunstenaar Silvia Romero exposeert haar picturale werk in het Casa de las Tejerinas

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op donderdag 11 juli om 18.00 uur en is tot en met 24 augustus gratis te bezoeken

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat kamer 2 van Casa de Las Tejerinas, gelegen aan de Plaza de las Flores, vanaf aanstaande donderdag 11 juli om 18.00 uur een tentoonstelling zal houden met schilderijen van de kunstenaar uit Malaga, die woont in Estepona, Silvia Romero.

De tentoonstelling bestaat uit 10 picturale werken, voornamelijk bloemmotieven van geweldige kleur en formaat, en is te bezoeken tot 24 augustus, van dinsdag tot vrijdag, van 9.00 tot 20.00 uur, en op zaterdag vanaf 21.00 uur. tot 14.00 uur, met gratis toegang.

Silvia Romero Vázquez werd geboren in Málaga. Van kinds af aan toonde hij bezorgdheid en interesse in kunst. “Ik zocht naar momenten om mijn gevoelens op papier uit te drukken en er beetje bij beetje kleur en vorm aan te geven”, zegt hij. Als tiener hield hij zijn eerste tentoonstelling in Benalmádena. Naarmate haar leven evolueerde en ze moeder werd, had ze minder tijd om zich aan het schilderen te wijden. Na een paar jaar keerde hij terug naar zijn plaats van vrede. “Tegenwoordig zoek ik naar momenten om mijn geest te kalmeren en mezelf te blijven uitdrukken door middel van schilderen”, zegt de kunstenaar.

Prijs: € 0